Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin mecburi olarak kullanılması menfi durumların oluşturacağı risklerin azaltılmasında önemli bir üstünlük sağlamlamaktadır.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangınlar bazı o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Muhik ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın bağırsakindeki yapı sakinlerinin dışarı tahliyesini sınırlı süre emin hale getirir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının Yangın Çıkış Kapısı dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

 Strüktürnın hissedar merdivenlerinin yangın ve öbür acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni olarak kabul edilir.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya başka acil durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlamlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Sertifikasız yangın bapları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir alternatif sunar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en iyi fiyat Yangın Kapısı Fiyatları politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların yanlışlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan sirayet etmek zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çışitalara elden erişmeleri yürekin zaruri tedbirler alınır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page